Kalev/Cramo hädad jätkuvad

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Rait Keerles
Rait Keerles Foto: Margus Ansu

Kuigi üleeile jõudis Kalev/Cramo korvpallimeeskonna fännideni rõõmustav teade, et meeskonnaga liitub nigeerlasest tagamees Josh Akognon, ning eile lõunaks oli 180 cm pikkune mängija tõesti kohal, pole tumedad pilved meeskonna kohalt kuhugi kadunud.




Eilse Eesti meistriliiga kohtumise Kuremaa / Tartu Palliklubiga jättis vahele meeskonna kapten Rait Keerles. Põhjuse otsimisel ei pea olema eriline geenius – mees sai vigastada, täpsemalt tabas teda jalatrauma.



Esialgu pole teada, kaua peab Keerles aktiivsest sportimisest eemal püsima, kuid olukord on klubile ilmselgelt raske. Lisaks Keerlesele on vigastatute nimekirjas ka Gre­gor Arbet, Gert Dorbek ja Marko Riis. Vähemalt kolm esimest peaksid aga mängima Kalev/Cramos olulist rolli.



Eile oli Kalev/Cramo esimesel poolajal Kuremaaga tõsises hädas. Vahe hakkas kärisema alles kolmanda veerandaja lõpus. 99:77 võidumängus oli kalevlaste parim 22 punkti toonud Jason Miller. Teisel poolajal hoogu läinud Martins Berkis lisas 20 silma. Kuremaa parim oli nagu tavaliselt Mihkel Kurg 20 punktiga.



Enne mängu levis kuuldus, et platsile tuleb ka Akog­non, ent napilt kolmveerand tundi enne mängu algust teatas Kalev/Cramo abi­treener Alar Varrak, et samal päeval saabunud mees jääb seekord siiski kõrvale. Samas oli mehe mänguluba vormistatud ning väidetavalt ka võistlusvorm juba olemas.



Balti liiga teises divisjonis alistas Valga / CKE Inkasso võõrsil Juventuse 75:72. Heiko Rannula viskas Valga kasuks 22 punkti, Antti Vasar lisas 17 ning Ando Tagamets 15 punkti.

Tagasi üles