Võrkpalli Meistrite liigas osaleb ka Selverile kaotanud Crvena Zvezda

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: Internet.
Meistrite liiga meeste turniirile wild card'ide jagamine pakkus ühe üllatuse – kui Venemaa tippklubi Odintsovo Iskra ja Bulgaaria meistri Sofia CSKA Euroopa tugevaimasse klubisarja pääsemine oli aimatav, siis Vitoria SC (Portugal) sinna jõudmist oskasid vähesed oodata. CEVi otsus on seda hämmastavam, et eelmisel hooajal ei osalenud eurosarjas ühtegi Portugali meeskonda.

Ainsa Serbia klubina leiame nimekirjast Eesti publikulegi tuttava Belgradi Crvena Zvezda, kes jäi eelmisel hooajal mäletatavasti Challenge Cupi kaheksandikfinaalis alla Selverile, kuid krooniti kevadel riigi meistriks, vahendab Eesti Võrkpalli Liit.

Meistrite liigasse said kolm kohta kaks juhtivat riiki Itaalia ja Venemaa. Tuleval hooajal saab platsil näha ka vähemalt üht eestlast – Belgia klubi Roeselare Knacki särgis astub võistlustulle temporündaja Raimo Pajusalu.

Naiste turniirile jagati koguni kuus vabapääset, mille said Schwechati Post (Austria), Prostejovi VK (Tšehhimaa), Tenerife Marichal (Hispaania), Belgradi Postar 064 (Serbia), Ankara Türk Telekom ja Istanbuli VakifBank Günes (mõl. Türgi). Kolme klubiga on esindatud Itaalia ja Türgi. Meistrite liiga alagruppide loosimine toimub 4. juulil Viinis.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles