Safin ja Ancic võitsid eile maratonlahingud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marat Safin
Marat Safin Foto: AFP / Scanpix

Endine maailma esireket venelane Marat Safin ning horvaat Mario Ancic lülitasid eileõhtustes maratonlahingutes konkurentsist kaks asetamata mängijat ja jõudsid Wimbledoni suure slämmi tenniseturniiri neljandasse ringi.

Maailma edetabelis 75. kohale langenud Safin alistas kaks tundi ja 55 minutit kestnud kohtumises 7:6 (5), 3:6, 7:6 (3), 6:4 itaallase Andreas Seppi, kes omas turniiril 29. paigutust.

Märkimisväärne on see, et matš lõppes kohaliku aja järgi alles mõned minutit enne poolt kümmet õhtul, üldjuhul Wimbledonis nii hilja enam ei mängita, kuna hämaruse tõttu on palli raske näha.

«Me ei näinud isegi üksteist, rääkimata pallist,» naeris Safin.

Edetabeli 43. reket Ancic võitis kolm tundi ja 11 minutit kestnud matšis viiendana asetatud hispaanlast David Ferreri 6:4, 6:4, 6:7 (5), 7:6 (3).

Nende mäng toimus samuti õhtuhämaruses, lõppedes napid kümme minutit varem kui Safini ja Seppi kohtumine.

Neljandas ringis on Safini vastaseks 13. asetusega šveitslane Stanislas Wawrinka, Ancic mängib 22. paigutusega hispaanlase Fernando Verdascoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles