Keel jätkab koondise peatreenerina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel.
Eesti võrkpallikoondise peatreener Avo Keel. Foto: Toomas Huik / Postimees

Kuigi Avo Keel rääkis pärast septembris toimunud Türgi EM-i ja pärast seda antud usutlustes, et näeks järgmises valiktsüklis enda asemel koondise peatreenerina kedagi teist, jätkab ta siiski rahvusmeeskonna juhendamist, vahendab volley.ee.

«Tänane alaliidu juhatuse koosolek aitas hajutada minu kõhklusi ja kahtlusi, kas suudan meeskonda motiveerida ja poistele midagi anda,» lausus viis aastat koondise tüüri hoidnud Keel, kelle leping pikenes 2010. aasta novembrini.

Keele sõnul oli ta omaalgatuslikult ühenduses ka Venemaa tippklubi Novõi Urengoi Fakeli juhendaja Boriss Koltšiniga, uurides maad, kas Eesti koondise konsultandina tegutsenud mees oleks huvitatud tuleva aasta mais sinisärklaste juhendamisest.

«Kuna Koltšin on Fakeliga seotud juuni keskpaigani, ei saanud ideest asja,» märkis Keel. «Samas sõlmisime alaliidu juhatusega kokkuleppe, et kui tekivad võimalused või põhjused, saab minu lepingu päevapealt lõpetada.»

Eesti koondis kohtub 2011. aasta EM-valikturniiril tuleva aasta mai teises pooles Saksamaa, Montenegro ning Taani/Horvaatia matši võitjaga. Austrias ja Tšehhimaal peetavale finaalturniirile pääseb grupi võitja, teise koha omanikud kohtuvad play-off'is.

«Lootused on sama kõrged, nagu olen välja öelnud. Loodan, et välisklubides leiba teenivad koondislased saavad piisavalt mänguaega ja teevad hea hooaja. Kuigi Tallinna Selver ja Tartu Pere Leib alustasid hooaega kaotusega, jään endale kindlaks ja väidan, et Schenkeri Liigas on viis võrdselt tugevat klubi - kolm Eestist ja kaks Lätist,» rääkis Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles