Bolt alistas koduses duellis Powelli

Peep Pahv
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usian Bolt
Usian Bolt Foto: AP / Scanpix

Jamaica kergejõustiku meistrivõistlustel alistas 100 m jooksu maailmarekordiomanik Usian Bolt maailma edetabelis teist kohta hoidva Asafa Powelli.

31. mail New Yorgis maailmarekordi 9.72 sekundit püstitanud Bolt võitis Powellit kindlalt saades võiduajaks 9.85 sekundit. Powelli ajaks märgiti 9,97 sekundit. Kolmandana oli finišis Michael Frater 10,05 sekundiga, vahendab ETV Sport.



Võistlusejärgselt märkis Bolt, et see polnud sugugi jõudemonstratsioon näitamaks, kes tegelikult on kiireim mees maailmas. «Võtsin osa lihtsalt seepärast, et olümpiamängudele kvalifitseeruda,» märkis jamaikalane.



«Arvan, et Asafa pingutas vaid 70 meetrit,» lisas Bolt. Powell ei hakanudki seda ümber lükkama vaid lisas, et pingutas tõepoolest vaid pool maad. «Bolt on sel kevad-suvel olnud väga kiire, mina paranen alles vigastusest mistõttu ei hakanud võtma liigseid riske,» sõnas Powell.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles