Vikingi peatreener võib Anieri tagasi Norra kutsuda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier Motherwelli särgis.
Henri Anier Motherwelli särgis. Foto: Golden Star Management

Eesti jalgpallikoondise ründaja Henri Anier viibib hetkel laenulepinguga Šotimaa meeskonna Motherwelli juures ning on liigas löönud klubi eest kolm väravat. Ründaja head esitused pole aga märkamata jäänud ka tema mängijaõigusi omavale Norra meeskonnale Stavangeri Vikingile.

Norra kõrgliigas neljandal kohal paiknev Viking sellel hooajal Anieri teenetest huvitatud ei olnud. Kevadel laenati eestlane kohalikku esiliigasse Fredrikstadi ning suvel liitus ta juba Motherwelliga. Mõlemad laenuperioodid on Anieri jaoks aga edukad olnud ning ründaja on löönud palju väravaid.

Vikingi peatreeneril Kjell Jonevretil on hea meel, et Anieril hästi läheb ning ta vihjas, et tulevikus võib 22-aastane ründaja Norra klubi juurde naasta. «Tal oli Norra mängustiiliga raskusi, kuid usun, et laenuleping on tema jaoks väga hea ning ta saab enesekindlust juurde. Võib-olla toome ta meeskonda tagasi, kui tema soovib ja kui klubi soovib,» rääkis hetkel Šotimaal viibiv Jonevret STVle. «Ta on tüüpiline 4-4-2 süsteemi ründaja. Minu meelest Motherwell mängib seda süsteemi.»

Anieri laenuleping kestab kuni jaanuarini. Seejärel selgub, kas ta naaseb Vikingisse või jätkab mujal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles