Massa Itaalia etapi eel: see on minu jaoks väga tähtis võistlus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetava vormel-1 Itaalia GP ees tunnistas Ferrari tiimi piloot Felipe Massa, et tema jaoks tegemist väga olulise etapiga.

Ferrari meeskonna koduetapil on hetkel üldarvestuses seitsmendat kohta hoidvale Massale pandud peale suured pinged ja piloot väitis, et selle sõidu käik võib mõjutada tema edasist käekäiku Ferraris.

«Ma vajan kindlasti head võistlust,» rääkis Massa. «Head tulemused on alati olulised, seega proovin sellele keskenduda. Minu jaoks on hea võimalus tulevikus Ferraris jätkata, seega pean lihtsalt keskenduma ja andma endast parima ning just seda ma ootan,» lisas Massa.

Ferrari ei ole oma järgmise aasta pilootide valikut veel kinnitanud, ent Itaalia meeskonnaga on seostatud näiteks Lotuse sõitjat Kimi Räikköneni.

Enne Itaalia GPd on üldliidriks Sebastian Vettel, kellel on kogutud 197 punkti, teisel kohal on Massa tiimikaaslane Fernando Alonso 151 punktiga, kolmandal kohal on tänase vabatreeningu kiireim mees Lewis Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles