Puri naaseb Inglismaal platsile laupäeval, koondist loodab aidata teisipäeval

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Puri (paremal).
Sander Puri (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Sander Puri tänases MM-valikmängus Hollandi vastu kaasa ei tee, ent augusti alguses vigastada saanud 25-aastane mängumees naaseb koduklubi York City eest väljakule homme ning koondist loodab ta aidata teisipäevases võõrsilmängus Ungari vastu.

Tagareieilihastuse vigastusest paranenud Puri tänasest suurest lahingust kõrvalejäämise pärast ei nukrutse.

«See ei ole üldse suur probleem ja ausalt öeldes ma isegi ei mõtle tänasele mängule,» rääkis Puri ajakirjale York Press. «Kui ma saan kodus tänast mängu Hollandiga vaadata, siis ma teen seda, aga rohkem mõtlen homsele mängule,» lisas Puri, kes loodab homme saada väljakule AFC Wimbledone'i vastu.

«Mäng Hollandi vastu tuli minu jaoks liiga varakult ja ma olen keskendunud Wimbledone'i mängule, siis saan edasi mõelda kohtumisele Ungariga. Olen nüüdseks treeninud poolteist nädalat ja mu reielihas on korras, seega usun, et olen mänguks piisavalt terve,» võttis Puri oma olukorra kokku.

Puri lisas, et on oma tervislikust olukorrast rääkinud ka koondise peatreeneri Tarmo Rüütliga, kes on mängumehe sõnul rahul sellega, et Puri Ungari vastu koosseisu lülitub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles