Kaljuveer: poleks lärmi teinud, jäänuks üldse mäng nägemata

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kaljuveer
Marko Kaljuveer Foto: Pm
Tänasest BC Kalev/Cramo ja Kaunase Žalgirise korvpalli Ühisliiga mängust võis ETV vahendusel näha vaid teist poolaega.

Esimesed 20 mänguminutit jäid Eesti televaatajal nägemata, kuna Leedu telekanal Sport 1 suutnud pilti vaatajateni edastada. Sealjuures ei näinud kohtumist ka teise Balti riigi elanikud.

«Leedulased ei suutnud pilti satelliidi peale saata. Neil oli seal sagedustega mingeid probleeme. Vahepeal oli isegi selline seis, et mängu ei näegi,» rääkis ETV sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer. «Läbi häda said nad siiski teiseks poolajaks pildi tootmisega hakkama. Pärast nad vabandasid ning ütlesid, et on juhtunu tõttu väga kurvad.»

Samas oli ka oht, et televaatajal jääb terve kohtumine nägemata. «Kui poleks lärmi teinud, jäänuks üldse mäng nägemata. Arvatavasti poleks nad ennast muidu liigutama hakanud,» arvas Kaljuveer. «Päris palju ikka kurjustasin nendega.»

Kuidas juhtunu omavahel klaaritakse on nüüdseks juba kokku lepitud. «Kui Žalgiris Eestisse tuleb ja meie pilti toodame, siis nemad (Leedu telekanal - toim) maksavad poole teenusest kinni,» selgitas Kaljuveer.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles