Tippklubid noolivad EMi staare

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Aršavin
Andrei Aršavin Foto: AFP / Scanpix

Nüüd kui jalgpalli Euroopa meistrivõistlused on lõppenud, tahavad paljud tippklubid näha oma ridades suurturniiril säranud mängijaid. ESPN Soccernet vaagis mõne palluri võimalusi.

Andrei Aršavini (Venemaa) võimalikust siirdumisest mõnda suuremasse klubisse hakati rääkima juba pärast Peterburi Zenidi võitu UEFA Cupil sel kevadel. Praeguse seisuga tunneb tema vastu kõige suuremat huvi FC Barcelona. Edukate mängudega Rootsi ja Hollandi vastu on Aršavin oma ülemineku hinna tõstnud 20 miljoni naelani.

Lukas Podolski (Saksamaa) on pärast ebaõnnestunud hooaega Bayernis samuti klubi vahetamas. Lisaks oma endisele klubile FC Kölnile tunneb tema vastu huvi ka Tottenham.

Deco (Portugal), kes kaotas oma koha FC Barcelonas juba kevadel on eduka EM finaalturniiriga tõusnud taas suurklubide huviorbiiti. Tema võimalikeks kosilasteks on Chelsea ja Milano Inter.

Arda Turan (Türgi) on juba paar aastat olnud Türgi liiga üks paremaid mängijaid. Nüüd pärast Austrias ja Šveitsis toimunud finaalturniiri on tema vastu huvi tundmas Itaalia suurklubid Milan ja Juventus.

David Villa (Hispaania) on pärast Valencia ebaõnnestunud liigahooaega ka klubi vahetamas. Kuigi on räägitud tema võimalikust üleminekust Liverpooli jääb ta siiski suure tõenäosusega Hispaaniasse ja siirdub FC Barcelonasse või Madridi Reali.

Andreas Isaksson (Rootsi), kes on oma koduklubis Manchester Citys langenud teiseks väravavahiks on arvatavasti liitumas PSV Eindhoveniga.

Rafael van der Vaart (Holland), keda kritiseeriti pärast Hamburgi siirdumist väheses ambitsioonikuses on nüüd arvatavasti siirdumas FC Barcelonasse. Võimalikud variandid on veel Chelsea ja Manchester United.

Eren Derdiyok (Šveits), kes tõusis põhikoosseisu pärast Alexander Frei vigastust on suure tõenäosusega siirdumas FC Baselist Newcastele Unitedisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles