Soome alistas teisel lisaajal Venemaa ja pääses alagrupist edasi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shawn Huff (vasakul) kohtumises Venemaa vastu.
Shawn Huff (vasakul) kohtumises Venemaa vastu. Foto: SCANPIX

Sloveenias toimuval korvpalli EMil sai täna magusa võidu Soome koondis, kes alistas teise lisaaja järel 86:83 Venemaa. Normaalaja lõpus olid venelased võidule lähedal, kuid soomlased suutsid mängu lisaajale viia ja lõpuks alagrupiturniiri kolmanda võidu võtta.

Soomlastele tõid täna Shawn Huff 20, Sasu Salin 12, Tuukka Kotti 12 ning Hanno Möttölä ka 12 punkti. Venelaste resultatiivsemad olid Aleksei Šved 25 ja Vitali Fridzon 16 silmaga.

Soomel on D-alagrupis nüüd kirjas kolm võitu ja üks kaotus ning sellega on tagatud edasipääs vahegrupi turniirile. Venemaa on aga kaotanud kõik neli kohtumist ja sellega on nad ka edasipääsulootused minetanud.

A-alagrupi kohtumises alistas Suurbritannia 81:74 Saksamaa. Suurbritannial on kirjas kaks võitu ja kaks kaotust ning Saksamaal üks võit ja kolm kaotust.

B-alagrupi matšis alistas Bosnia ja Hertsegoviina 62:54 Makedoonia. Bosnia ja Hertsegoviinal on tabelis kaks võitu ja kaks kaotust, Makedoonial aga üks võit ja kolm kaotust.

C-alagrupi mängus oli Hispaania 89:53 üle Poolast. Hispaania on kolme võidu ja ühe kaotusega kindlustanud endale alagrupist edasipääsu. Poola on kaotanud kõik neli kohtumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles