Läti korvpallikoondis kaotas EMil Serbiale

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nenad Krstic (palliga) kohtumises Läti vastu.
Nenad Krstic (palliga) kohtumises Läti vastu. Foto: SCANPIX

Sloveenias toimuval korvpalli EMil teenis Läti kahe võidu kõrvale teise kaotuse, kui Serbiale jäädi alla 71:80.

Serbia haaras kohe avaveerandil ohjad ja kümne minuti järel juhiti 28:15. Lätlased jõudsid kohati küll ohtlikult lähedale, kuid Serbia oma eduseisu käest ei andnud.

Võitjate kasuks viskasid Nenad Krstic 25, Nemanja Bjelica ning Rasko Katic 11 punkti. Lätlaste resultatiivsemad olid Kristaps Janicenoks 18 ja Dairis Bertans 14 silmaga. Veidike alla kuue minuti mänguaega teeninud Kalev/Cramo leegionär Armands Škele viskas 2 punkti ja võttis kolm lauapalli.

Serbial on B-alagrupis kirjas nüüd kolm võitu ja üks kaotus. Serblastega samale pulgale võib täna õhtul tõusta Leedu, kui nad peaksid jagu saama Montenegrost.

A-alagrupis sai kolme võidu kõrvale esimese kaotuse Ukraina, kes jäi 71:77 alla Prantsusmaale. Prantslastel on samuti tabelis kolm võitu ja üks kaotus.

C-alagrupis sai kahe kaotuse kõrvale teise võidu Tšehhi, kui 95:79 alistati Gruusia. Gruusial on tabelis üks võit ja kolm kaotust.

D-alagrupis alistas Itaalia 81:72 Kreeka. Itaallased on võitnud seni kõik neli matši, Kreekal on kirjas kolm võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles