Ferrari tiimijuht: uue sõitja valimine on osutunud üliraskeks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stefano Domenicali.
Stefano Domenicali. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna juht Stefano Domenicali tunnistas, et tiimi järgmise hooaja sõitjate valimine on äärmiselt keeruline protsess.

Kuigi spekuleeritakse, et Ferrari ei paku tänavuse hooaja järel uut lepingut Felipe Massale ning asendab ta Kimi Räikköneniga, kinnitas Domenicali väljaandele Autosport, et mitte mingit otsust pole endiselt langetatud. «Tahame võtta piisavalt aega ja olla kindlad, et teeme meeskonna jaoks parima otsuse. See, et me pole ikka veel otsustanud, näitab, kui paljusid asju meil on vaja kaaluda,» sõnas ta. «Niipea kui oleme otsustanud, anname sellest ka avalikkusele teada.»

Seoses Räikköneni võimaliku naasmisega on liikvele läinud ka jutud, nagu lahkuks tiimist hoopis praegune liider Fernando Alonso. Domenicali kinnitas siiski, et hispaanlane on kindlalt Ferrari esinumber. «Pole kahtlustki, et ta on number üks. Fernando suudab koos Ferrariga mägesid liigutada. Ta teab seda ka ise väga hästi. Meie eesmärk on üheskoos võiduni jõuda,» lisas itaallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles