Taani koondise treener võrdles kaotust 9/11 rünnakutega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Morten Olsen.
Morten Olsen. Foto: SCANPIX

Taani jalgpallikoondise treener Morten Olsen andis mängueelse pressikonverentsi enne täna õhtul toimuvat MM-valikmängu Armeenia vastu. Juunikuus peetud mängu kaotasid taanlased 0:4 ning korduskohtumise eel võrdles Olsen seda kaotust 2001. aasta 11. septembri terrorirünnakutega.

«Ma arvan, et meie, taanlaste jaoks pole oluline, kas sa kuulusid meeskonda või oled sellega muudmoodi seotud, aga juunikuus peetud mäng on häbiplekk, mis tuleb maha pesta. Võib-olla on see liiga karm võrdlus, aga jalgpalliterminites oli see kaotus meie jaoks 11. september,» rääkis Olsen tänase mängu eelsel pressikonverentsil.

Taani jalgpalliliit avaldas pärast treeneri kommentaare kiirelt oma Twitteri kontol vabanduse, milles Olsen palus andeks, kui oma sõnavõtuga kedagi solvas.

Taani kohtub täna võõrsil Armeeniaga, kellel on sarnaselt taanlastega koos üheksa punkti. Armeenlased on seitsmest mängust kogunud kolm võitu ja neli kaotust, taanlastel on kirjas kaks võitu, kolm viiki ja kaks kaotust. B-alagruppi juhib 17 punktiga Itaalia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles