Mo Farah eitab dopingukahtlustusi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mo Farah.
Mo Farah. Foto: SCANPIX

Suubritannia pikamaajooksja Mo Farah lükkas ümber süüdistused, justkui oleks tema Londoni olümpiamängude ja Moskva MMi hea vormi taga doping.

30-aastane Farah triumfeeris nii eelmisel suvel Londoni olümpiamängudel kui käesoleva aasta augustis toimunud MMil 5000 ja 10 000 meetri jooksus. Pärast nii edukaid esitusi hakkasid levima jutud, et mehe uskumatu vormi taga on doping, ent pikamaajooksja ise eitab seda.

«Ma näen oma saavutuste nimel palju vaeva,» rääkis Farah Daily Telegraphile, olles ise samal ajal Prantsuse Püreneedes treeninglaagris. «Kui ma seda ei teeks, ei oleks ma siin mägedes laagris, veetes igal aastal rohkem kui kuud kuud eemal oma naisest ja lastest. Just seetõttu teevad sellised jutud haiget. Vaadake mu edu, midagi ei tulnud ju üleöö. Olen selle nimel palju aastaid tõsiselt vaeva näinud ja mu ajad on läinud paremaks järk-järgult,» lisas Farah.

Brittide pikamaajooksja täpsustas, et on saanud nii hea vormi tänu oma uuele treenerile Alberto Salazarile.

Farah' järgmine võistlus on pühapäeval toimuv poolmaraton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles