Noortekoondise ründaja tulevik ajas agendi ja Levadia tülli

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Rättel.
Artur Rättel. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eesti noortekoondises ja meistriliiga praeguses liidermeeskonnas FC Levadias mängiva ründaja Artur Rätteli tulevik on omavahel tülli ajanud mängija agendi Jonne Lindblomi ja Levadia meeskonna, kirjutab Õhtuleht.

«Levadia ahnus võttis Arturilt võimaluse pääseda Šotimaale,» tulistas Lindblom Õhtulehele, pidades silmas Rätteli testiperioodi kõrgliigaklubis Kilmarnock. «Enne testiperioodi ütles Levadia selgelt, et on päri ka tasuta laenuga terveks hooajaks. Päev enne üleminekuakna sulgumist hakati aga nõudma igakuist summat, mis oli naeruväärselt suur.»

Levadia juhatuse liige Andres Leht näeb asju aga hoopis teise nurga alt. «Meie teadmata sõlmis temaga (Lindblomiga - toim) lepingu ka Marten Saarlas. Aga need lepingud peavad olema registreeritud ka Eesti Jalgpalli Liidus, mida meie teada tehtud ei ole,» sõnas ta.

Läinud nädalalõpul saatis Levadia Rätteli testimisele Tuneesia meisterklubisse CS Sfaxien.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles