Austraalia MM-rallil kihutatakse eluohtlikes tingimustes

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke Austraalias kihutamas.
Kris Meeke Austraalias kihutamas. Foto: SCANPIX

Austraalias toimuval autoralli MM-etapil peavad sportlased kohanema ülimalt raskete tingimustega. Sportlased peavad Austraalias sõitma väga tolmustes oludes, mis muudab nähtavuse ülimalt kehvaks.

Rallisõitjad sooviksid, et kahe auto stardivahe oleks kolm minutit, kuid korraldajad ei taha nende soovile vastu tulla, kirjutab autosport.com.

«Autod peavad startima kolmeminutiliste intervallidega, kuna praegu riskime me enda eludega,» teatas Kris Meeke. «Olukord pole ohtlik ainult meie jaoks, vaid ka pealtvaatajate jaoks.»

«Vihma korral poleks probleeme, kuid praegu on olukord väga keeruline,» lisas Mads Østberg. «Asi ei ole ainult tolmus – lisaks paistab puude vahelt väge ere päike ja see kõik tekitab seina, millest ei ole võimalik läbi näha. Kui stardime ikka kaheminutiliste vahedega, siis saab olema väga raske.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles