Paberimajandus on Kajalinat tribüünil hoidnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Kajalina.
Anna Kajalina. Foto: volley.ee

Itaalia Serie A1 võrkpallinaiskonna Piacenza Rebecchi ridades kontrollkohtumistes ohtralt mänguaega teeninud Anna Kajalina on pidanud nelja esimest ametlikku matši tribüünilt jälgima, sest üleminekupaberite vormistamine võttis arvatust rohkem aega.

Tegelikult saadi bürokraatiaga ühele poole eelmise teisipäeva õhtupoolikul, kuid reeglite kohaselt võib pallur nädalavahetusel mängida, kui tema paberid on korras hiljemalt teisipäeval kell 12, vahendab volley.ee.

Rebecchi pressiesindaja Paolo Ghilardi kinnitas, et 22. novembril võõrsil peetavas viienda vooru kohtumises Jesi Monte Schiavoga saab Kajalina väljakule tulla.

Hooaega võiduga tiitlikaitsja Pesaro Scavolini üle alustanud Rebecchi on kaotanud kolm viimast mängu, viimati jäi meistriliiga uustulnuk võõrsil 2300 pealtvaataja ees alla Busto Arsizio Yamamayle 0:3 (-16, -19, -23). Sellest hoolimata säilitas Rebecchi tabelis kaheksanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles