Eesti ratsanikud saavutasid tudengite Rahvuste Karikal silmapaistva tulemuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahevõistluse arvestuses individuaalse võistluse esikolmik: (vasakult) kolmanda koha saanud Epp Keel, teise koha omanik Emma Cahill (rahvusvahelisest võistkonnast) ja
võitja Jen Peters (Kanada).
Kahevõistluse arvestuses individuaalse võistluse esikolmik: (vasakult) kolmanda koha saanud Epp Keel, teise koha omanik Emma Cahill (rahvusvahelisest võistkonnast) ja võitja Jen Peters (Kanada). Foto: Eesti Ratsaliit

Möödunud nädalavahetusel Itaalias Torinos aset leidnud tudengite Rahvuste Karika võistlustel ratsutamises saavutas Eesti võistkond koolisõidu arvestuses kõrge neljanda koha. Individuaalarvestuses toodi koju auhinnaline kolmas koht.

Individuaalarvestuses oli parim Epp Keel, kes saavutas kahevõistluse arvestuses 54 sportlase konkurentsis tubli kolmanda koha. Mõlemad tulemused, nii võistkondlikus kui ka individuaalses arvestuses, on eestlaste jaoks antud arvestustes seni ajaloo parimad. 

Kokku võtsid Torinos toimunud tudengite Rahvuste Karika võistlusest osa 18 erineva riigi esindajad.

Eesti võistkonda kuulusid Epp Keel, Kertu Klettenberg ja Anni Mägi. Arvestust peeti nii koolisõidus, takistussõidus kui ka kahevõistluses, milles omakorda oli nii individuaalne kui ka võistkondlik arvestus.

Siiamaani on parimaks tulemuseks Rahvuste Karikal olnud esikoht koolisõidus Šveitsi osavõistlusel, kus võidukas oli Epp Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles