Räikkönen on Brawni jaoks liiga kallis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen Ferrari roolis.
Kimi Räikkönen Ferrari roolis. Foto: LaPresse/Scanpix

Ross Brawn lükkas ümber jutud, et Ferrarist lahkuv Kimi Räikkönen võiks tuleval hooajal Brawn GP vormelimeeskonnas Jenson Buttonit asendada.

Brawn ja tänavune maailmameister Button pole järgmise hooaja suhtes veel kokkuleppeni jõudnud, kuna 29-aastane inglane tahab palgatõusu, Räikkönen aga viivitab McLareniga lepingu allkirjastamist, vahendab F1-Live.

Kui Ross Brawni käest küsiti, kas on võimalik 2007. aasta maailmameister Räikkönen võib meeskonnaga liituda, vastas ta: «Liiga kallis. Tema mänedžerid küsivad selliseid summasid, nagu Räikkönen polekski Ferrarilt kompensatsiooni saanud.»

Nimelt maksis Ferrari väidetavalt Räikkönenile 25 miljonit eurot valuraha, et 30-aastane soomlane nõustuks tiimist lahkuma aasta enne oma lepingu lõppemist.

Soome meedia andmetel on Räikköneni mänedžeridel juba käes leping McLareniga 2010. aastaks ning praegu uuritakse põhjalikult seal esitatud tingimusi, nende seas klauslit, mis ei laseks Räikkönenil rallit sõita.

«Mul on valikuid ja tahan jätkuvalt siin (vormel-1 MM-sarjas – toim) olla, aga kõik peab olema täiuslik,» selgitas Räikkönen nädalavahetusel hooaja viimasel etapil Abu Dhabis. «Mul pole mingit põhjust allkirjastada leping, millega ma sajaprotsendiliselt rahul pole.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles