Kobayashi: minu valikuteks on kas Toyota või sushi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kamui Kobayashi
Kamui Kobayashi Foto: LaPresse/Scanpix

Kamui Kobayashi tunnistas, et tal on kaks valikut – juhul kui ta ei saa järgmiseks hooajaks Toyota vormel-1 meeskonda, läheks ta tõenäoliselt tööle oma isa sushi restorani.

Tänavuse hooaja viimasel kahel etapil vigastatud Timo Glocki asemel Toyota roolis istunud Kobayashi tegi suurepärast debüüdi, jõudes juba oma karjääri teisel etapil punktikohale, edestades ka oma meeskonnakaaslast Jarno Trullit, vahendab Planet-F1.

Abu Dhabi etapi kuues koht pole aga piisav, et kindlustada talle põhipiloodi koht. Juhul kui tal ei õnnestugi seda saada, võib ta rahalistel põhjustel üldse vormelist loobuda.

«Mul ei ole raha, seetõttu ei saa ma järgmisel aastal ka GP2-sarjas sõita,» tunnistas Kobayasho. «Tõenäoliselt läheksin Jaapanisse tagasi ja hakkaksin oma isa sushirestoranis töötama.»

Kuna Toyota boss John Howett kiitis jaapanlast kõvasti, võib siiski juhtuda, et lepingu sõlmimine on vaid aja küsimus. «Ma pole veel kuskile alla kirjutanud. Loomulikult on mul võimalik ainult Toyotaga leping sõlmida, kuna olen Toyota noor sõitja,» arutles Kobayashi. «Kui pean sõitma, siis sõidan. Teen järgmiseks hooajaks ettevalmistusi, aga ma ei tea veel midagi, kuna see pole minu otsustada.»

Väidetavalt teatab Toyota selle nädala pühapäeval, kas nad üldse jätkavad vormel-1 sarjas või on sunnitud rahaliste raskuste tõttu sarjast taanduma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles