Bolt: Ronaldo võiks vabalt olümpial joosta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt
Usain Bolt Foto: AP / Scanpix

Kahekordne maailmameister ja olümpiavõitja jamaikalane Usain Bolt sõnas, et Cristiano Ronaldo, keda loetakse üheks maailma kiireimaks jalgpalluriks, võiks vabalt joosta ka olümpiamängudel, vahendab soccernet.


«Real Madrid on alati olnud minu lemmikmeeskond ja pärast seda, kui Ronaldo sellega ühines, on mulle see meeskond veel rohkem meeldima hakanud,» avaldas Bolt Hispaania väljaandele Sport.

«Kui ma ükskord viibisin Real Madridi trennis, siis keegi küsis minult, kas Ronaldol oleks ka olümpiale asja. Ma vastasin, et oleks küll, kuna tegu on äärmiselt kiire mängijaga. Sel hetkel ma ei lisanud, et Ronaldo võib küll kiire olla jalgpalliväljakul, kuid olümpia 100 meetri finaali ta ei jõuaks.»

«100 meetri finaalis jooksevad siiski mehed, kes on selle nimel treeninud pool oma elust ning nad keskenduvad treenides ainult spetsiifilistele asjadele, mis puudutavad puhtalt sprinti,» sõnas Bolt.

Väidetavalt jookseb Cristiano Ronaldo 100 meetrit 10,48 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles