ESS Pärnu teenis karika

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti karika pälvinud ESS Pärnu võrkpalliklubi alistas Tartu Pere Leib/Cibuse mõlemas kohtumises, jäädes laupäevases kordusmängus Tartus peale 3:2.

Pingevabalt tegutsenud tartlased juhtisid 2:1, geimid 25:22, 22:25 ja 25:20. Neljandas geimis haaras ohjad ESS Pärnu, asudes peamiselt Argo Meresaare servidest ette 10:4 ja võites 25:16.

Viimases, viiendas geimis saavutas ESS Pärnu lätlase Austris Stalsi servidest algedu 4:1. Tartlastele valmistas vaeva pallingu vastuvõtt ja Pärnu edu kasvas 14:9-le.

Tartlased teenisid neli punkti järjest ja Pärnu klubi peatreener Andrei Ojamets küsis nõupidamisaja. Meresaare löök tõi võidupunkti.

«Püüdsime servida vastaste sidemängijatele, et segada neil rünnakute alustamist,» ütles Ojamets.

Pere Leib/Cibuse kapten Kristjan Kais pidas allajäämise põhjusteks ründevigu ja lohakat kaitsetööd. «Me ei oska oma edu hoida,» märkis ta.

Pärast kindlat, 1:3 kaotust Pärnus hakkasid tartlased ebaõnnestumiste üle arutlema ja leidsid võimalusi mängu võrdsustamiseks.

«Pallingu vastuvõtt tegi palju peavalu,» ütles Pere Leib/Cibuse peatreener Andres Toode. «Põhikoosseisuga ei ole me ühtki kohtumist pidanud.»

Hillar Karm
sport@postimees.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles