Video: Rangersi fännid läksid politseinikega kaklema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader YouTube'i klipist, kus Rangersi fännidel korrakaitsjatega lööming tekkis.
Kaader YouTube'i klipist, kus Rangersi fännidel korrakaitsjatega lööming tekkis. Foto: Youtube

Jalgpalli Meistrite liiga eileõhtuses matšis Glasgow Rangersi ja Urziceni Unirea vahel sattusid Šoti klubi poolehoidjad kaklusesse kohaliku politseiga.

Rangers ja Unirea mängisid Rumeenia pealinnas Bukarestis Steaua staadionil 1:1 viiki, vahendab BBC.

Pärast esimest poolaega tekkis fännidel matšil korda hoidnud politseinikega lööming.

«Loomulikult oli mõningate fännide käitumine staadionil vastuvõetamatu,» sõnas Rangersi tegevjuht Martin Bain klubi koduleheküljel.  

Kohtumine tõsteti Steaua staadionile, kuna Unirea kodustaadion asub pealinnas 25 km kaugusel ja mahutab vaid 7000 fänni ning seda peeti Meistrite liiga mänguks ebasobivaks.

Baini sõnul oli politsei enne mängu fänne täiesti lubamatult kohelnud, kui Rumeeniasse sõitnud poolehoidjad pääsesid staadionile vaid kahest väravast. «Käisime mõned nädalad tagasi siin staadionil koos UEFA (Euroopa Jalgpalli Liit - toim) ja Unirea inimestega ning leppisime kokku, et meie fännide jaoks on neli väravat,» selgitas Bain. «Aga kui nad siia jõudsid, oli avatud vaid kaks väravat, mis tekitas probleeme. See oli täiesti lubamatu, et politsei pisargaasi lasi. Pöördun fännide nimel UEFA poole.»

Siiani on selgusetu, mis põhjustas fännide ja politseinike vahelise löömingu pärast esimest poolaega. Telekaamerate jäädvustustelt on näha, kuidas toole loobitakse ning obadusi jagatakse, samuti võib näha, kuidas korrakaitsjad fännidele üsna lähedalt pisargaasi lasevad.

Vaata videot vahejuhtumist siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles