Veerpalu ja Mae konkurent haigestus seagrippi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra murdmaasuusataja Eldar Rønning.
Norra murdmaasuusataja Eldar Rønning. Foto: Scanpix Norway

Kahekordse olümpiavõitja Andrus Veerpalu ning Jaak Mae üks konkurente, Norra murdmaasuusataja Eldar Rønning haigestus seagrippi.

Kahel korral maailmameistrivõistlustel Norra teateneliku koosseisus kuldmedali võitnud Rønning viibis 18 päeva Itaalias kõrgmäestikulaagris ning naasis eelmise nädala reedel Norrasse, et seal treeninguid jätkata, ent paraku ei kulgenud kõik plaanidekohaselt, vahendab NTB.

«Laupäeval hakkas kurk valutama, pühapäeval läks enesetunne kehvaks,» kirjutas Rønning oma koduleheküljel.  

Nädala alguses käis ta arsti juures teste tegemas ning eile sai teada, et tal on seagripp.

«Kõige hullem on see, et tahtsin pärast 18-päevast eemalolekut oma elukaaslase Laila ja kolmekuuse tütre Ellinoriga aega veeta, kuid nüüd pean neist ikkagi eemal olema, et pisitüdrukut mitte nakatada,» nukrutses Rønning. «Hakkasin juba pühapäeval vastavaid ravimeid võtma, aga enesetunne on ikka halb ja mul on köha.»

Hooaja esimene MK-etapp on juba ülejärgmisel nädalavahetusel Norras Beitostølenis, praegu pole selge, kas Rønning seal võistelda saab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles