Uute meestega Kalev/Cramo kaotas ühe punktiga Valga/CKE Inkassole

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charron Fisher
Charron Fisher Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees
Eesti korvpallimeistrivõistlustel alistas Valga/CKE Inkasso koduväljakul 82:81 BC Kalev/Cramo. Valgale tagas võidu Heiko Rannula korv neli sekundit enne mängu lõppu. 

Valga kasuks viskasid Kristo Aab 19, Ando Tagamets ja Rannula 16 punkti. Kalev/Cramo edukamad olid Rait Keerles 23, Gregor Arbet 17 ja Charron Fisher 13 silmaga.

Kalev/Cramo ridades debüüdi teinud Fisher tabas seejuures väljakult viskeid 18-st vaid neli, kuid võttis 13 lauapalli. Samuti esimese kohtumise meeskonna rivistuses pidanud Ken Johnsoni arvele jäi neli punkti ja kolm lauapalli.

Turniiritabelis on Valgal nüüd kolm võitu ja kaks kaotust, Kalevil on kirjas kaks võitu ja kaks kaotust.

Mängu käik:

Valga võitis 82:81

Kolmanda veerandaja järel juhib Valga 58:53.

Teise veerandaja järel juhib Kalev/Cramo 40:39. Kalev/Cramo kasuks on Rait Keerles visanud 12 ning Charron Fisher 9 punkti. Valgale on Antti Vasar toonud 11 ja Ando Tagamets 10 silma.

Esimese veerandaja järel juhib Valga 16:13. Valga meeskonnale on Ando Tagamets ja Antti Vasar toonud kuus punkti. Kalev/Cramo kasuks on Josh Akognon visanud viis silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles