Talts ja Paade jäävad tänasest mängust TTÜga kõrvale

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Asko Paade.
Asko Paade. Foto: Sille Annuk

Tartu Rocki korvpallimeeskonna peatreeneri Indrek Visnapuu sõnul jääb tänasest Eesti meistriliiga kohtumisest TTÜga kõrvale Asko Paade ning suure tõenäosusega ei mängi ka Janar Talts. Juba varem oli teada, et kohtumist vaatavad kõrvalt Tanel Tein ja Martin Viiask.

Vajaduse korral saaks teisipäeval Ventspilsi vastu mängides põlve vigastanud Talts täna platsile tulla, ent treenerid peavad targemaks hoida teda esmaspäevaseks Balti liiga kohtumiseks Kalev/Cramoga. «Sellel mängul on meie jaoks rohkem  kaalu,» tunnistas Visnapuu.

Puugihammustuse tagajärjel borrelioosi haigestunud ning juba mitu kuud selle tagajärgedega  võitleva Paade organismi uuringud näitasid eile kõrvalekaldeid.

«Sellises seisus ei saa ta meeskonna treeningutel osaleda, lähiajal harjutab ta individuaalse programmi järgi,» rääkis Visnapuu ning märkis, et mängija tervisega pole mõtet riskida.

TTÜ on tänavu võitnud kõik viis Eesti meistriliiga kohtumist, Rockil on tabelis kaks võitu ja üks kaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles