Ostukeelust vabanenud Chelsea jahib juba uusi mängijaid

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis.
Franck Ribery Müncheni Bayerni särgis. Foto: AFP / Scanpix
Spordi Arbitraažikohus (CAS) peatas ajutiselt Inglismaa jalgpalliklubi Londoni Chelseale Rahvusvahelise Jalgpalli Liidu (FIFA) poolt määratud mängijate ostmise keelu ning kohe hakkas Chelsea jahtima ka uusi mängijaid.

Väidetavalt soovib Chelsea jaanuaris enda ridadesse hankida Benficas palliva 21-aastase argentiinlase Angel Di Maria ning 19-aastase brasiillasest mängujuhi Alex Teixeira, kirjutab The Telegraph.

Lisaks on Chelsea pilgu peale visanud ka hispaanlasest ründajale David Villale, itaallasele Daniele De Rossile ja prantslasele Franck Riberyle.

Lisaks on pakkumine tehtud Middlesbrough mängijale Adam Johnsonile ja huvi on tuntud ka Madridi Atleticos palliva Sergio Agüero vastu.

Kuigi jaanuaris võib Chelsea endale uusi mängijaid hankida pole veel kindel, kas nad edaspidi seda teha tohivad. Esialgu määratud uute mängijate soetamise keeld kehtib 2011. aasta jaanuarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles