Uskumatu: Inglismaa jalgpallikoondise kapteni isa on narkodiiler

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terryl pole viimasel ajal olnud just parimad ajad.
John Terryl pole viimasel ajal olnud just parimad ajad. Foto: Reuters / Scanpix

Inglismaa tabloidlehel News of the Worldil õnnestus salaoperatsiooni käigus ühes baaris kokaiini osta, šokeeriv tõsiasi oli aga see, et narkootikumi müüjaks oli Inglismaa jalgpallikoondise kapteni John Terry 55-aastane isa Ted.

News of the Worldi reporter teeskles, et ostab narkootikumi oma rikkale bossile ning soetas kolm grammi kokaiini.

«Aga see peab meie vahele jääma, ära ütle talle, et ma olen John Terry isa,» lausus Ted Terry pärast tehingut. «Sa ei tohi öelda, et ma olen John Terry isa.»

Tabloidi salaoperatsioon viidi läbi neljapäeval Inglismaal Essexis veinibaaris nimega Unit 4, lehel on ka terve tehing videolindil.

News of the World sai kaks kuud tagasi vihje, et Ted Terry on narkodiiler ning asus seejärel uurima, kas juttudel ka tõepõhi all on, jälgides meest baaris, kus ta suure osa oma pärastlõunaid veedab.

Neljapäevases salaoperatsioonis mängis üks ajalehe reportereid baaris autojuhti, kelle multimiljonäridest kliendid teises baari otsas istusid. Reporter rääkis Ted Terryle ja tema sõpradele, et viib oma bossi ja tema külalised hiljem striptiisiklubisse ja küsis, kas nad oskavad mingit kohta soovitada.

Seepeale sekkus vestlusesse Terry sõber Leon, kes küsis, kas nad narkootikume tarvitavad ning kas nad sooviks kokaiini osta.

Sellele järgnes arutelu, mitu grammi miljonär osta sooviks ning kas tal sularaha on, sest kaardiga maksta ei saa. Kuuldes, et tahetakse kolm grammi, öeldi hinnaks 120 naelsterlingit (pisut üle 2000 krooni – toim). Ted Terry ütles reporterile, et kui sularaha on olemas, helistab ta «oma inimesele», kes siis kokaiini ära toob.

Kui reporter küsis, kas Terry vahendatav kraam on ikka hea, vastas mees: «Jaa, täitsa normaalne, ma saan laksu kätte, pole üldse paha.»

Tehingu lõpetuseks käis reporter multimiljonärist bossi mängiva kolleegi käest raha küsimas ning andis selle siis Terryle. Olles raha üle lugenud, küsis Terry rahulikult: «Kas ta siis minu oma eest ei maksagi? Ta oleks ikka pidanud mulle ka (ühe grammi) ostma, et ma sain talle (kokaiini).»

Selle peale läks reporter uuesti bossi juurde ning küsis veel 40 naelsterlingit, et ka Terry saaks endale ühe grammi kokaiini osta.

«Ausalt mees, see on hea kraam,» ütles rahulolev Terry, ning näitas näpuga oma sõbra Leoni peale: «Igatahes parem kui tema oma.»

Siis sai Terry telefonikõne, käis korraks väljas ning viipas sisenedes reporterile, et too koos temaga tualetti läheks. Seal andis Terry reporterile kolm väikest pakikest, ja sosistas: «See on hea kraam, proovi pisut.»

News of the World lasi laboril Terry käest ostetud narkootikumi testida ning sai kinnituse, et tegemist on ehtsa kokaiiniga.

Ajaleht andis videomaterjali politseile. Videot tehingust on võimalik vaadata siit.

See on Terry’de peres tänavu juba teine skandaal – seitse kuud tagasi jäi John Terry ema Sue vahele poevargusega. Jalgpalluri ema tahtis poest lahkuda asjade eest maksmata. Kaup, mille Sue Terry tasuta omastada soovis, maksis kokku 800 naelsterlingit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles