Suusataja Kokk tunneb end varasemast vaimselt tugevamana

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Kokk
Kaspar Kokk Foto: Toomas Huik

Mulluse hooaja järel treener Mati Alaveri Jaanus Teppani vastu vahetanud suusataja Kaspar Kokk usub, et on vaimselt tunduvalt tugevam kui varem.

Füüsilise vormi kohta annab vastuse laupäevane Olose võistlus. Küsimusele, kas otsus koondise peatreener Alaveriga koostöö lõpetada oli õigustatud, vastas Kokk: «Ei saa öelda, kas õige või vale. Aga nii minu kui ka Mati poolt vaadatuna oli see asjade loomulik käik. Olime ühel meelel, et tuleb edasi liikuda mitte paigal seista. Või mis paigal seista – isegi tagasi minna.»

Koka sõnul on läbisaamine Alaveriga siiski väga hea. Vajadusel saab ta tema käest ka nõu küsida. «Saime suvel veel kokku ja ta esitas oma nägemuse, mis võis valesti minna. Ta oli teinud põhjaliku analüüsi. Ühe lausega ei saakski seda kokku võtta,» sõnas Kokk, kes võrreldes varasemaga tunneb kõige enam puudust tugevatest treeningupartneritest.

Varasematel hooaegadel tegi ta raskeimaid treeninguid tavaliselt koos Jaak Maega. Nüüd teeb ta seda aga üksi. «Vahel ikka mõtlen, et kui pikad treeningud on, et oleks hea kellegagi juttu rääkida. Aga vahel on just omaette hea teha,» nentis Kokk, kelle olek on võrreldes mulluse sama ajaga hoopis teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles