Ecclestone’i tütar: Button ei vääri maailmameistritiitlit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tamara Ecclestone
Tamara Ecclestone Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja kommertsõiguste omaniku Bernie Ecclestone’i tütre Tamara arvates ei väärinud Brawn GP piloot Jenson Button maailmameistritiitlit sama palju kui tema kaasmaalane Lewis Hamilton mullu, Tamara Ecclestone’i arvates võitis Button vaid tänu heale autole.

Hooaega suurepäraselt alustanud Button oli aasta teisel poolel märksa kahvatum, viimati võidutses ta Türgi MM-etapil juunis, kuid kokkuvõttes suutis siiski tiitli kindlustada, vahendab Crash.

«Minu arvates Jenson Button ei vääri maailmameistritiitlit,» teatas Ecclestone’i 25-aastane tütar Tamara. «Ta on nii kaua MM-sarjas olnud ja pole kunagi MM-tiitlile lähedalgi olnud. Ühtäkki on tal hea auto ja ta tuleb maailmameistriks. Ta võitis ainult kuus etappi ja need olid kõik aasta alguses.»

«Kui kõigil olnuks sama auto, poleks Jenson Button kindlasti tänavu võitnud,» lisas Ecclestone. «Lewis Hamilton on parem sõitja ja palju meeldivam inimene.»

Nimelt tegi telekanalis Sky Sports saatejuhina töötav Tamara Ecclestone Buttoniga aasta alguses intervjuu, mille ajal spordimees pisut ebaviisakalt käitus. «Ta vastas keset intervjuud telefonile, mõtlesin, et mida ta teeb, ma istun ju siin samas,» selgitas Ecclestone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles