Novikov ja Smirnov pääsesid edasi, Rähn langes

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn.
Taavi Rähn. Foto: .

Eilsete Balti Liiga veerandfinaalide kordusmängude järel tagasid omale edasipääsu Jevgeni Novikovi ja Maksim Smirnovi koduklubid, samas kui konkurentsist langes Taavi Rähni meeskond.

Novikovi FK Riga alistas koduplatsil Balti Liiga mulluse võitja Liepaja Metalurgsi 2:1 ning edenes poolfinaali üldeduga 5:3. Eesti koondise poolkaitsja mängis kaasa avapoolaja, mis möödus väravateta, vahendab soccernet.ee.

Edasi sai ka Maksim Smirnovi FK Ventspils, kes oli võõrsil 1:0 üle Marijampole Suduvast ja võitis kokkuvõttes 4:0. Läti meisterklubis reservidesse jäänud Smirnov oma meeskonna koosseisu ei mahtunud.

Eelmisel nädalal UEFA Intertoto karikasarjas Panevežyse Ekranasel Narva Transi alistada aidanud Taavi Rähnil Balti Liigas nii hästi ei läinud. Ekranas jäi FBK Kaunasele võõrsil alla 1:4 ja kahe mängu kokkuvõttes koguni 3:8. Rähn tegi kaasa kogu kohtumise.

Neljandaks poolfinalistiks on Riia Skonto, kes alistas Vilniuse Žalgirise 2:1 ja kokkuvõttes 6:3. Augusti lõpus algavates poolfinaalides kohtuvad Riia klubid omavahel ning ainus Leedu esindaja Kaunas mängib Ventspilsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles