Madridi Real kaotas karikavõistlustel kolmanda liiga klubile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilmselgelt pettunud Madridi Reali kapten Raul.
Ilmselgelt pettunud Madridi Reali kapten Raul. Foto: AFP / Scanpix

Hispaania jalgpalli 17-kordne karikavõitja ja 14-kordne meister Madridi Real langes alandaval kombel seekordsetel riigi karikavõistlustel juba 1/16-finaalis.

Maailma rikkaimate klubide sekka loetava Reali teele jäi ette Hispaania tugevuselt kolmandas liigas palliv Alcorconi meeskond, kes alistas suurklubi kahe mängu kokkuvõttes 4:1, vahendab ERR Sport.

Alcoron pani suuredule aluse 1/16-finaali avakohtumisega, kui võitis kodustaadionil Reali koguni 4:0. Korduskohtumises Santiago Bernabeu staadionil suutsid tillukese, Realist 150 korda väiksema eelarvega Alcoroni klubi jalgpallurid edu hoida ning lahkusid 0:1 kaotusega. Madridi klubi lohutusvärava lõi hollandlane Rafael van der Vaart.

Kõrgliiga klubidest tuli madalama liiga klubi paremust tunnistada ka Tenerifel, kes jäi kahe kohtumise kokkuvõttes 1:3 alla esiliigas pallivale Celta Vigole. Ülekaalukate võitudega jõudsid kaheksandikfinaali Sevilla ja Madridi Atletico.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles