Brawn tõenäoliselt Buttonile soovitud palka ei maksa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ross Brawn (vasakul) ja Jenson Button.
Ross Brawn (vasakul) ja Jenson Button. Foto: AP / Scanpix

Tänavuse vormel-1 maailmameistri Jenson Buttoni palgasaaga võttis uue pöörde, kuna Brawn GP tiimipealik Ross Brawn tunnistas, et ei kavatse mehele soovitud palka maksta, küll aga annab meeskond talle vabad käed reklaamlepingute sõlmimisel.

Button on korduvalt pärast MM-tiitli võitu öelnud, et soovib ideaalis Brawnis jätkata, ent tahab, et tema palka tõstetakse kuue miljoni naelsterlingini aastas, kuna eelmise aasta lõpus nõustus ta viiemiljonilise palgakärpega, et aidata meeskonnal elus püsida, kirjutab The Guardian.

«Saame talle rohkem vabadust pakkuda ja ilmselt seda teed pidi me lähemegi,» sõnas Brawn. «Jensonil on vabadus sõlmida reklaamlepinguid, kuid peab seejuures arvestama ka meeskonnaga.»

Väidetavalt on Buttoni vastu huvi tundnud ka McLaren, kes ilmselt suudaks ka tema palganõudeid täita, ent siiani pole Button neid jutte kinnitanud ega ümber lükanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles