Video: tüdrukute jalgpallimatši ajal läks massikakluseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: AFP / Scanpix

Pühapäeval läks USAs Rhode Islandi keskkoolidevahelises jalgpalliliigas tüdrukute vutimatši ajal tõsiseks massikakluseks.

Tiitlimatšis läksid omavahel vastamisi Woonsocketi ja Tolmani keskkoolide naiskonnad. Kui Woonsocket juhtis juba 5:0 ning normaalaja lõpuni oli jäänud veel umbes minut, põrkasid kaks tüdrukut omavahel kokku ning selle tagajärjel tekkis suur rüselus.

Kaklema ei mindud ainult jalgpalliväljakul, vaid ka tribüünidel. Pealtvaatajate seas oli koguni kaks kaklust – esimene leidis aset samal ajal kui platsil toimunud rüselus, teine rusikasõda peeti autasustamise ajal.

Videot inetust vahejuhtumist saab vaadata siit.

Viimasel ajal on naiste jalgpall kõvasti negatiivset tähelepanu saanud, eelmisel nädalal tekitas sensatsiooni ülimalt jõhkralt mänginud New Mexico ülikooli naiskonna liiga Elizabeth Lambert, kes pärast video levikut naiskonnast määramata ajaks kõrvaldati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles