Raimo Pajusalu tõi blokist kaheksa punkti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu treeningul.
Raimo Pajusalu treeningul. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärast eelmist untsu läinud klubihooaega ja pingil veedetud koondisesuve on end taas leidmas võrkpallur Raimo Pajusalu.

Lisaks Pajusalule ka Keith Pupartile palka maksev Rennes'i Volley kaotas Prantsusmaa meistrivõistlustel võõrsil Sète de Aragole 1:3 (26, -23, -22, -24), eestlasest temporündaja tõusis 15 punktiga külaliste resultatiivseimaks, vahendab volley.ee.

11 rünnakust seitse palli maha löönud Pajusalu hiilgas blokis, tuues kaheksa punkti. Kuraditosinal servil kogunes kolm viga. Kui Pajusalu ja teine temporündaja Jose Trefle mängisid oma koha välja, siis diagonaal- ja nurgaründajate panus jäi tagasihoidlikuks.

Samuti terve kohtumise kaasa teinud Puparti arvele kogunes kümme silma, kogudes kõik punktid rünnakust. Servi vastuvõtu protsent oli Pupartil 33,3, 20 pallingul tuli kaks eksimust.

Kaks ja pool nädalat tagasi, kui Kert Toobali tööandja Saint-Quentin Foyer alistas Rennes'i, ütles Eesti koondise sidemängija, et võidu võtmeks oli nurgaründajate elimineerimine. Sama taktikat kasutas ka Sète de Arago.

Hooaja teise võidu teenis Beauvais Oise, alistades kodusaalis Ajaccio GFCO 3:0 (10, 18, 24), kuid Jaanus Nõmmsalu võõrustajate poolel platsile ei pääsenud. Kui esimestes mängudes sai Nõmmsalu vahetusest sekkudes korralikult mänguaega, siis viimastest matšides on tema panus jäänud minimaalseks või suisa olematuks.

«Oleme kaheksast mängust kaotanud kuus. Natukene imelik, et treener on andnud nii vähe võimalust mul ennast näidata. Tuleb olla kannatlik, hooaeg on pikk ees,» lausus Nõmmsalu.

Seitsmenda kaotuse järjest sai Narbonne'i Volley (Sten Esna), kes jäi võõrsil alla Tourcoing' Saemsile 1:3 (-30, 22, -23, -28). Terve mängu kaasa teinud Esna servi vastuvõtu protsendiks oli statistikas märgitud 28.

«Arvan, et tegin hooaja parima mängu. Minu hinnangul oli vastuvõtt umbes 60 protsenti,» imestas Esna numbreid kuuldes.

Rennes langes tabelis kolme pügala võrra viiendaks, Beauvais säilitas 11. ja Narbonne 15. koha. Täna õhtul kohtub Foyer Alès' en Cevennesiga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles