Võit rikkus Margus Hundi jõulud

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: G4S

Kettaheitjast ameerika jalgpalluriks saanud Margus Hunt napsas koos meeskonnakaaslastega ööl vastu pühapäeva üliõpilasliiga NCAA meistrivõistlustel kuuenda võidu ning rikkus sellega oma võimaluse pidada jõule Eestis.


Üliõpilasliigade keerulises süsteemis ei peeta klassikalisi play-off-kohtumisi, vaid teatud meeskonnad osalevad erinevatel auhinnamängudel. Hundi kodumeeskond SMU sõlmis juba hooaja hakul lepingu osalemaks Hawaii Bowlil ning laupäeval täideti sellel osalemise tingimused.



Matš peetakse 24. detsembril. «Esialgu soovisin jõuludeks koju tulla, nüüd saan seda teha pärast viimast mängu,» märkis Hunt. 



Kuus võitu ja kolm kaotust kogunud SMU alistas laupäeval El Paso 35:31. Hooaja alguses vaid spetsiaaltiimis karistuslöökide ajaks platsile pääsenud Hunt kerkis taas üheks võtmemängijaks – juba seitsmendat korda blokeeris ta vastaste löögiüritus.



USA ülikoolide rekord on kaheksa blokeeritud lööki ühel hooajal – Hundil on selle ületamiseks aega veel kolm põhiturniiri kohtumist.



Vaatamata heale sooritusele polnud Hunt oma laupäevase mänguga rahul. «Pikk hooaeg mõjub väsitavalt, ma ei tegutsenud platsil nii, nagu soovisin,» tunnistas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles