Seabrooki tabamus lisaajal tõi võidu Chicago Blackhawksile

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicago Blackhawksi mängijad rõõmustavad võidu üle.
Chicago Blackhawksi mängijad rõõmustavad võidu üle. Foto: AP / Scanpix

Brent Seabrook viskas jäähokiliigas NHL 41 sekundit pärast lisaaja algust värava, mis aitas Chicago Blackhawksi 4:3 võidule San Jose Sharksi vastu ning paisutas nende järjestikuse koduvõitude seeria seitsmele mängule.

Brent Sopel, Patrick Kane ja John Madden said samuti ühe värava oma nimele, kui Blackhawks suutis kahe läänekonverentsi tippu kuuluva meeskonna heitluses välja tulla 1:3 kaotusseisust, kuhu jäädi teise perioodi esimese kahe minuti jooksul, kui 1:1 viigiseisult lasti Sharksil lüüa kaks väravat, vahendab ERR Sport.

San Jose on kaotusest hoolimata 32 punktiga kindlalt läänekonverentsi liider, Chicago hoiab 26 punktiga kolmandat positsiooni. Nende kahe klubi vahele mahub 27 silmaga Colorado Avalanche.

Carolina Hurricanes sai karistusvisete järel 5:4 jagu Minnesota Wildist ning Atlanta Trashers oli 3:2 parem Edmonton Oilersist. Hurricanes lõpetas võiduga oma 14-mängulise kaotusteseeria, kuid meeskond püsib endiselt idakonverentsi viimasel positsioonil.

Tulemused:

Carolina - Minnesota 5:4 kv

Atlanta - Edmonton 3:2

Chicago - San Jose 4:3 la

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles