Ragnar Pähni koduklubi sai Rootsi karikavõistlustel esikoha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juubeldav Tierpi Volley meeskond. Eestlane Ragnar Pähn on tagumises reas vasakult neljas.
Juubeldav Tierpi Volley meeskond. Eestlane Ragnar Pähn on tagumises reas vasakult neljas. Foto: www.volley.ee

Ragnar Pähnist sai sel hooajal esimene Eesti võrkpallur, kes välisklubis märgi maha pannud.

Uppsalas peetud Rootsi karikavõistluste Final Fouri esikohamatšis alistas Pähni tööandja Tierpi Volley Habo 3:0 (22, 18, 21), vahendab volley.ee.

Terve kohtumise kaasa teinud ja võitjate resultatiivseimaks kerkinud Pähn tõi kõik oma kuraditosin punkti rünnakust. «Mulle on Eesti ja Rootsi karikavõidud võrdselt tähtsad,» kinnitas Tartu Pere Leiva ridades kodumaal sama tiitli pälvinud Pähn.

Eestlasest diagonaalründaja hinnangul toimus tegelik finaal päev varem, kui neli korda nädalas harjutav Tierp alistas Örkelljunga VK 3:2. «Kolm-neli paremat Rootsi klubi on tasemel ja arvan, et Tierp mängib Pere Leiva taseme välja. Tagumise otsa meeskonnad endast suurt ohtu aga ei kujuta,» rääkis Pähn.

Kristiina Raabi kodunaiskond, kahel eelmisel aastal karikavõitjaks tulnud Sollentuna kaotas finaalis Rootsi liigas viiendal kohal asuvale Lindesbergile 0:3 (-25, -22, -23).

Neli silma kogunud eestlannast diagonaalründaja sekkus kahes esimeses geimis vahetusest ja alustas kolmandat põhikoosseisus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles