Argentina olümpiakoondisesse kuuluvad nii Messi, Agüero kui ka Riquelme

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juan Roman Riquelme.
Juan Roman Riquelme. Foto: Reuters / Scanpix

Argentina olümpiajalgpallikoondise peatreener Sergio Batista teatas Pekingisse sõitva koondise, kuhu muuhulgas kuuluvad Lionel Messi, Juan Roman Riquelme ja Sergio Agüero.

Kuna Bayern München ei soovinud Martin Demichelist ja Real Mardrid Gabriel Heinzet vabastada, siis Batista esialgsetesse plaanidesse kuulunud kaitsjad Hiinasse ei sõida.

Olümpia koondis võib koosneda U-23 mängijatest ning kolmest vanemast pallurist.

Argentina olümpiakoondis:

Väravavahid: Oscar Ustari (Getafe), Sergio Romero (AZ Alkmaar).

Kaitsjad: Pablo Zabaleta (Espanyol), Ezequiel Garay (Real Madrid), Frederico Fazio (Sevilla), Nicolas Burdisso (Inter Milan), Luciano Monzon (Boca Juniors).

Poolkaitsjad: Fernando Gago (Real Madrid), Ever Banega (Valencia), Javier Mascherano (Liverpool), Juan Roman Riquelme (Boca Juniors), Angel di Maria (Benfica), Jose Sosa (Bayern München), Diego Buonanotte (River Plate).

Ründajad: Lionel Messi (FC Barcelona), Ezequiel Lavezzi (Napoli), Lautaro Acosta (Sevilla), Sergio Agüero (Atletico Madrid)

Varusse on jäetud Nicolas Navarro (napoli), Lucas Biglia ja Nicolas Pareja (Anderlecht), Emeliano Insua (Liverpool).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles