Kanguri kohale palgati uus mees

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rawle Marshall
Rawle Marshall Foto: Internet

Prantsusmaal Villeurbannei ASVELis mängiva korvpalluri Kristjan Kanguri viimased nädalad on möödunud nukralt – mänguminutid on kokku kuivanud ning nende vähestegi platsil veedetud hetkede jooksul pole ta suutnud midagi märkimisväärset korda saata.

Paraku pole asjade paranemist ilmselt loota, kuna ASVEL palkas eestlasega ühel positsioonil mängiva Rawle Marshalli. Uudist vahendab portaal Sportando.

Esialgu pole teada, kas see tähendab niigi treeneri usalduse minetanud Kanguri jaoks lõplikult pingile jäämist.  

27-aastase mängumehe minevik on kirju. NBAs Dallase ja Indiana klubide nimekirja kuulunud mehe skandaalseim vahejuhtum leidis aset mullu, kui ta Zagrebi Cibona särgis pallides läks vastasmeeskonna mängijale kallale ning peksis ta pea lõhki. Karistuseks määrati talle kolme kuu pikkune võistluskeeld.

Möödunud hooaja lõpus säras ta aga juba Venemaa meistriliigas Rostovi Lokomotiivi ridades. Tänavust hooaega alustas ta aga Hispaanias Valencias.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles