Pajusalu klubi sai Meistrite liigas soodsad vastased

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu löögile minemas
Raimo Pajusalu löögile minemas Foto: SCANPIX.
Eesti võrkpallikoondislase Raimo Pajusalu koduklubi Roeselare Knack läheb Euroopa Meistrite liiga alagrupis vastamisi jõukohaste vastastega.

C-grupi favoriit on Itaalia klubi Macerata Lube, teise koha nimel hakkab Knack tõenäoliselt võitlema Hispaania meeskonna Mallorca Portoliga, vahendab Eesti Võrkpalli Liit.

Serblaste Belgradi Crvena Zvezda, kellest Selver eelmisel hooajal Challenge Cupil jagu sai, tase peaks olema nõrgem.

Knack ja Lube kuulusid ka üle-eelmisel hooajal samasse gruppi ning siis võitis mõlemad mängud Belgia meeskond.

«Arvan, et Lube on nüüd tugevam,» pakkus Pajusalu. «Portolisse kuulub palju Hispaania koondislasi. Oleme nendega jõuluturniiridel kohtunud ja võitnud. Meistrite liiga uustulnukad tulevad tavaliselt kogemusi omandama.»

Tõeliseks surmaseltskonnaks kujunes F-grupp, kuhu kuuluvad eranditult absoluutsesse tippu kuuluvad klubid: Belchatowi PGE Skra (Poola), Ateena Panathinaikos (Kreeka), VfB Friedrichshafen (Saksamaa) ja Odintsovo Iskra (Venemaa).

Mängudega tehakse algust novembri alguses, Knack võõrustab avavoorus Portolit. Igast grupist pääsevad play-off'i kaks paremat pluss parim kolmanda koha omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles