Aragones hakkab juhendama Istanbul Fenerbahcet

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania jalgpallikoondise EMi võiduni viinud Luis Aragones sõlmis keheaastase lepingu Türgi klubi Fenerbahcega.
Hispaania jalgpallikoondise EMi võiduni viinud Luis Aragones sõlmis keheaastase lepingu Türgi klubi Fenerbahcega. Foto: AFP / Scanpix
Pikalt kestnud spekulatsioonid seoses Hispaania koondise EMi võiduni viinud Luis Aragonesi tulevikuga on jõudnud lõpule, kui veterantreener teatas liitumisest Türgi klubiga Fenerbache.

Ametliku otsuse kinnitamisega viivitati, ent meeskonna uueks peatreeneriks sai tänase teate kohaselt ikkagi Luis Aragones. Ta hakkab asendama brasiillast Zicot, kes lahkus mulluse hooaja järel, vahendab soccernet.ee.

Aragonesil täitub sel kuul 70 eluaastat, treenerina on ta töötanud 34 aastat. Huvitav fakt on, et varem pole ta kunagi Hispaaniast väljaspool treeneritööd teinud. Ta on töötanud koos Barcelona, Valencia, Sevilla ja Atletico Madridiga. Türgi tippklubi juhendamine on tema jaoks aga uus väljakutse.

«Ma tean, et sain omale hea meeskonna. Võin öelda, et olen väga õnnelik siia tulemise üle,» sõnas rahulolev Aragones. «Staadion on absoluutselt suurepärane ning ma olen kindel, et atmosfäär on koos fännidega siin veelgi suurepärasem. Igatahes tahame meeskonnaga võita tuleval hooajal kõik võimalikud tiitlid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles