Oilers tuli Colorado vastu kaotusseisust välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edmonton Oilersi mängija Ryan Potulny (vasakul) rõõmustab koos meeskonnakaaslase Liam Reddoxiga enda löödud värava üle.
Edmonton Oilersi mängija Ryan Potulny (vasakul) rõõmustab koos meeskonnakaaslase Liam Reddoxiga enda löödud värava üle. Foto: AP / Scanpix

Jäähokiliigas NHL võõral väljakul neli järjestikust kaotust saanud Edmonton Oilers kasutas kohtumises Colorado Avalanche’i vastu ära koduväljakueelise ning pööras 2:4 kaotusseisu mängu viimase 21 minutiga 6:4 võiduks.

Avaperiood lõppes tänu Colorado mängija Milan Hejduki kahele väravale 2:1 Avalanche'i juhtimisel ning kui 11 minutit oli mängitud ka teisest kolmandikust, juhtis Colorado kohtumist 4:2 ning tundus, et läänekonverentsi üks paremaid meeskondi võtab rahuliku võidu, vahendab ERR Sport.

16 sekundit enne teise kolmandiku lõppu sahistas Sam Gagner aga Colorado väravavõrku ning alustas 4:0 spurti, millele viimasel perioodil aitasid väravaga kaasa veel Ryan Potulny, Patrick O'Sullivan ja Ales Hemsky.

Oilers on võidule vaatamata läänekonverentsi tabelis 21 punktiga alumises pooles, Colorado hoiab aga 29 silmaga teist positsiooni.

Tulemused:

Buffalo - Florida 2:6

Detroit - Dallas 1:3

Minnesota - Phoenix 2:3

Edmonton - Colorado 6:4

Los Angeles - Philadelphia 2:3

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles