Brawn pakkunuks Buttonile poole rohkem kui McLaren?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button
Jenson Button Foto: Reuters / Scanpix

Väidetavalt otsustas vormel-1 tänavune maailmameister McLareniga liituda pärast seda, kui Brawn GP võttis lepingu rikkumise tõttu laualt pakkumise, mille kohaselt teeninuks Button aastas 12 miljonit naelsterlingit.

Eile teatas McLaren ametlikult, et Button sõlmis nendega kolmeaastase lepingu ning tema aastapalgaks on kuus miljonit naelsterlingit, kirjutab Planet-F1.

Väidetavalt võinuks aga Button oma senise meeskonna Brawn GP ehk tulevast hooajast Mercedes GP nime kandva tiimi ridades jätkates teenida poole rohkem.

Miks tehing katki jäi? Sest tiimibosse vihastas Buttoni külaskäik McLareni tehasesse Wokingis.

Väidetavalt ajas Buttoni selline käitumine Brawni bossid nii vihaseks, kuna nende arvates olid neil läbirääkimised alles poole peale. Seetõttu halvenesid nende omavahelised suhted hoobilt ja nad võtsid tagasi pakkumise, mis võinuks Buttonile aastas sisse tuua 12 miljonit naelsterlingit – kaheksa miljonit olnuks aastapalk pluss neli miljonit boonust.

«Olin väga pettunud, et Jensoniga niimoodi läks,» tunnistas tiimiboss Ross Brawn.

Tiimi tegevdirektor Nick Fry kinnitas samuti, et raha Buttoni lahkumises rolli ei mänginud. «Oleme pettunud, et Jenson otsustas lahkuda, kuna tegime enda arvates väga helde pakkumise,» selgitas Fry.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles