Margus Reinsalu on uus autospordi liidu president

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus  Reinsalu
Margus Reinsalu Foto: Sille Annuk, Peeter Langovits

Tänasel koosolekul valis Eesti Autospordi Liidu juhatus üksmeelselt alaliidu presidendiks ettevõtja ja Maroko Kuningriigi aukonsuli Eestis Margus Reinsalu.

11.novembril 1960 sündinud Margus Reinsalu on autospordis tegutsenud juba mitmeid aastaid. Kui ennem oli mees rohkem fanaatik, siis viimastel aastatel on ta aktiivselt kaasa löönud juba osanikuna Hispaanias Jerezis asuvas tiimis Racing Engineering, mis osaleb GP2 vormelisarjas, vahendab motorsport.ee.

Samas on Reinsalul ka enda vormelimeeskond KC Racing, mis loodi aastal 2007. Lisaks sellele toetas Reinsalu ka Ameerika Ühendriikides Atlantic Championship sarjas viiendaks tulnud Tõnis Kasemetsa ja World Series by Renault 3,5 sarjas 16. koha saavutanud Sten Pentust.

«Kui mulle tehti ettepanek sellele kohale asumiseks, ütlesin, et kui te näete minus lisaväärtust autospordile, siis miks mitte. Tänane EAL juhatuse koosolek ja hääletus kinnitas seda,» kommenteeris autospordi liidu uus president. «Põhiliste eesmärkidena näen kohaliku autospordi edasiarendamist. Ühe näitena võin välja tuua selle, et Eesti vajab kindlasti ühte korralikku ringrada. Lisaks jätkan Eesti autospordi tutvustamist rahvusvahelisel tasemel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles