Naruskil napib stabiilsust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskesuusatamises olümpiakohta sihtiv Priit Narusk loodab laskmise suusatamisele järele aidata.
Laskesuusatamises olümpiakohta sihtiv Priit Narusk loodab laskmise suusatamisele järele aidata. Foto: Margus Ansu

Tänavu suve hakul karjääris kannapöörde teinud ning murdmaasuusatamise laskesuusatamise vastu vahetanud Priit Narusk tunnistas, et tunneb end üha enam laskesuusatajana.


«Kui Olosel murdmaasuusatajate võistlusi vaatasin, siis enam sellist kripeldust ei tekkinud, et oleks ka rajale tahtnud,» kinnitas ta. «Aga ma ei saa siiani enne starti mingeid eesmärke püstitada, minu jaoks on tähtis võimalikult kiiresti ja hästi võistlus läbida, resultaati on raske ennustada.»



Nagu arvata võis, pole Narusk laskmisega veel päris sina peale saanud, kontrollvõistlustel on laskmine üsna heitlik olnud. Näiteks Olose sprindivõistlusel ei eksinud ta lamadestiirus kordagi, püstilaskmisel jäid aga kõik märgid üles. «Stabiilsust veel pole,» tõdes Narusk. «Kuid mu sõiduvorm on selline, mis lubab sõita kõrgetele kohtadele.»



IBU karikaetapp Idres on Naruskile eestlastest vaat et kõige tähtsam, kuna tal on vaja täita norm, mis lubaks teda võistlema ka MK-etappidele. «Erinevalt neist, kes sihivad vormi olümpiaks, pean mina olema juba praegu hea,» arutles ta. «Arvan, et olen võimeline normi täitma ja pürgima MK-etappidele.» (PM)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles