Bratuhhina tegi hooaja parima mängu, kuid tema naiskond kaotas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polina Bratuhhina
Polina Bratuhhina Foto: volley.ee
Polina Bratuhhina tegi Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistlustel hooaja parima mängu, kuid see ei päästnud tema koduklubi Terville'i Floranget seitsmendast järjestikusest kaotusest.

Punase laterna rollis asuv Florange jäi kodusaalis alla Evreux' Volley-Ballile 1:3 (-22, -21, 27, -23). Terve kohtumise kaasa teinud Bratuhhina kerkis 23 punktiga üleplatsinaiseks. 35 rünnakust lõi Bratuhhina maha 16, lisades neli ässa ja kolm blokki, kirjutab volley.ee.

«Olin väga heas hoos,» lausus Bratuhhina. «Rünnaku ja serviga jäin väga rahule, kuid pallingu vastuvõtuga (33 protsenti) mitte. Selle parandamisega pean kõvasti tööd tegema.»

Kuna kolm Florange mängijat on vigastustega audis, sai peatreener arvestada ainult seitsme palluriga ehk vahetusvõimalust polnud.  «Evreux oli meiega samal tasemel, kuid geimi lõppudes eksisisime servi või rünnakuga. Vastased tegutsesid stabiilsemalt,» märkis Bratuhhina. «Esimese ringi lõpuni jääb kolm mängu. Loodame vähemalt ühe võidu kirja saada. Mõtlen positiivselt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles