Rannakäsipalli Eesti meistriks tuli Põlva Serviti

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põlva Serviti mängijad rõõmustamas.
Põlva Serviti mängijad rõõmustamas. Foto: Margus Ansu

Põlva Serviti käsipallimeeskond võitis Eesti 2008. aasta meeste rannakäsipalli meistrivõistlustel esikoha, järgnesid Sun Dome ja HC Tallas.

Serviti saavutas esikoha nii Viljandi kui ka Põlva etapil. Laupäeval Põlvas toimunud teisel etapil, kus osales kaheksa meeskonna alistas Serviti finaalis HC Tallase, vahendab hctallas.ee.

Põlva meeskonna koosseisu kuulusid Mait Patrail, Maksim Butenko, Eston Varusk, Kristjan Muuga, Mario Karuse, Priit Poks ja Olari Paumets. HC Tallase ridases tegid kaasa Marko Slatisnovski, Erkki Maripuu, Richard Laanemets, Risto Lepp ning Eesti meeste korvpallikoondislane Martin Viiask. Viiask mängis teatavasti neljateistkümne eluaastani käsipalli HC Tallase ridades, kus täitis nii joonemängija kui ka väravavahi kohustust.

Meeste arvestuses sai kahe etapi kokkuvõttes teise koha Sun Dome ja kolmanda HC Tallas, kellele järgnesid HC Viimsi, Põlva 89, Beach Ball, Viljandi HC, Mesikäpp 2 ja Tallinna Ülikool.

Naiste seas tuli 2008. aasta meistriks Põlva 1, kellele järgnesid Põlva 2 ja Tapa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles