Tali koduklubi alistas viie aasta jooksul esmakordselt Isku-Volley

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu peatreener Urmas Tali (keskel).
Pärnu peatreener Urmas Tali (keskel). Foto: Toomas Huik
Eelmisel nädalal klubi 95. aastapäeva tähistanud Urmas Tali juhendatav võrkpalliklubi Riento pani juubeliüritustele ilusa punti, alistades kodusaalis Tampere Isku-Volley 3:0 (23, 21, 20).

Viiendat hooaega põhjanaabrite meistriliigas osalev Riento oli kümnes varasemas kohtumises Isku-Volleyga platsilt kaotajana lahkunud, kirjutab volley.ee.

«Tegime üle pika aja korraliku rünnakumängu. Kui ühel ei õnnestunud, siis hakkas teisel minema ja nii edasi. Positiivne üllatus oli 11 blokipunkti vastaste viie vastu,» lausus Tali.

Kaheksast kohtumisest viis võitnud Riento kerkis tabelis koha võrra neljandaks. «Kodumängud tunduvad sel hooajal eriti tähtsad olevat. Võõrsil saadud punktid on boonusteks. Samas on Riento koosseis selline, et kui üks mees välja langeb, hakkab ansambli koostöö tõrkuma,» ütles Tali.

Valkeakoski Isku-Veikot (Sten Kruuda) jäi alla külla tulnud Rovaniemi Perunga Pojatile 0:3 (-19, -17, -22). Esimeses ja kolmandas geimis osalenud eestlasest temporündaja arvele jäi kaks punkti. Kuuest tõstest lõi Kruuda maha ühe ja lisas ühe bloki. Kuuel pallingul tuli üks viga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles